Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

VeuIP / VoIP

QUÈ ÉS VeuIP? QUÈ ÉS LA TECNOLOGIA IP?

VoIP (VeuIP) prové de l'engonals Voice Over Internet Protocol, que significa "veu sobre un protocol d'internet". Bàsicament VoIP és un mètode pel qual prenent els senyals d'àudio analògiques d'una conversa telefònica, les hi transforma en dades digitals que poden ser transmesos a través d'internet cap a una adreça IP determinada.

Per què utilitzar VeuIP?

La VoIP permet la unió de dos mons tradicionalment separats, el de la transmissió de veu i el de la transmissió de dades, això significa que VoIP no és un servei sinó una tecnologia que pot transformar una connexió estàndard a internet en una plataforma per realitzar cridades a través d'internet.

En el passat, les converses mitjançant VoIP solien ser de baixa qualitat, però aquest inconvenient ha estat superat per la tecnologia actual i la proliferació de connexions de banda ampla; l'expansió d'aquest estàndard ha arribat a un punt en què els operadors de telefonia convencional utilitzen VoIP per transmetre trucades de mitjana i llarga distància i d'aquesta manera reduir costos, per la qual cosa pot dir-se amb seguretat que qualsevol usuari de telefonia s'ha servit amb seguretat d'aquesta tecnologia.

Es preveu que en un futur proper desapareguin per complet les línies de telèfon convencional tal com les coneixem avui i que seran molt probablement reemplaçades per la telefonia SIP.

Font: http://www.telefoniavozip.com/