Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Per què SIP?

SIP

La tecnologia IP aplicada a la veu ens permet obtenir els següents beneficis:

Un substancial abaratiment dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades.
Capacitat de escalabilitat il·limitada.
Interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa empresa i per tant, amb trucades internes sense càrrec.
Total integració amb els sistemes de telefonia tradicional.
Total integració amb les estructures de dades.
Contractació de numeracions d'altres províncies o països.
Teletreball per a usuaris desplaçats.

 

La capacitat evolutiva de les nostres solucions, suposa que mantinguin una continuïtat tecnològica en el temps i que la inversió enfront d'una renovació sigui sempre mínima, la qual cosa unit a un servei postvenda àgil i eficaç constitueix la garantia d'èxit en els nostres projectes.