Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Mecanismes NAT - Fonaments

MECANISME NAT I PROTOCOL DHCP

FONAMENTS NAT


La IETF (sigles d'Internet Engineering Task Force en català Grup Especial sobre Enginyeria d'Internet[]), al maig de 1994, llança la RFC 1631 “The IP Network Address Translator (NAT)” on es defineixen els primers mecanismes de traducció d'adreces IP privades a adreces IP públiques. Aquesta RFC és millorada al gener de 2001 quan es llança la RFC 3022 “Traditional IP Network Address Translator (Traditional NAT)”, que és la RFC que regeix actualment a la Internet. Es defineixen tres tipus de NAT.

El NAT estàtic on es realitza una traducció entre una adreça IP privada a una adreça pública; és a dir, si existissin 20 adreces privades es necessitarien 20 adreces públiques per realitzar el mecanisme de NAT estàtic.

El NAT dinàmic on es realitza una traducció entre un grup d'adreces privades a un grup d'adreces públiques.

I NAT per ports, on a un grup d'adreces privades es poden traduir a una sola adreça pública, associant un valor del port definit en la capa 4 per a cada traducció. Es recomana com a lectura, la RFC 3022 que es pot obtenir en l'adreça web http://www.ietf.org/rfc/rfc3022.txt

Respecte al protocol DHCP, la IETF va llançar a l'octubre de 1993 la RFC 1541 “Dynamic Host Configuration Protocol” i va ser actualitzat per primera vegada per la RFC 2131 i novament actualitzat per la RFC 3396 “Encoding Long Options in the Dynamic Host Configuration Protocol (DHCPv4)” al novembre de 2002.

Informació sobre les RFC 1541, RFC 2131 i en RFC 3396 es poden obtenir en http://www.ietf.org/rfc/rfc1541.txt, http://www.ietf.org/rfc/rfc2131.txt i en http://www.ietf.org/rfc/rfc3396.txt respectivament. Es recomana llegir les RFC 3022 i RFC 3396.