Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN WIMAX

CONNEXIONS WIMAX

XARXES SENSE FILS FIXES constitueixen una gran alternativa per donar connexió a Internet sense cables i de forma ubiqua a les ciutats i a les àrees on el desplegament de cable o fibra no existeix.

WIMAX Es tracta d'una tècnica de transmissió dades a través de radi amb una cobertura màxima de fins a 50Km, mitjançant una tecnologia dins de les conegudes com “d'última milla” que permet la recepció de dades mitjançant

microones i la retransmissió a través d'ones de ràdio. conexioneswimax01Ens permet intercomunicar seus remotes amb una mínima inversió i proporcionar connexions de banda ampla en empreses i localitats distants dels nuclis principals de població on no arriben els operadors de cable.

Les xarxes de transmissió de dades fixes sense fils WIMAX permeten capacitats de transmissió per usuari que oscil·len entre els 512 kbps-4 Mbps, la possibilitat de prestar servei telefònic i una cobertura de desenes de quilòmetres al voltant de l'estació de base. En aquest tipus de xarxes, el bucle d'abonat s'estableix mitjançant un enllaç sense fil entre l'usuari i l'estació basi.

Les Solucions ANCONNECT WIMAX de xarxa s'adapten al client:
- Àrea de cobertura per estació d'entre 500 metres i 30 km (depenent del servei)
- compatible la qualitat del servei i la seguretat
- connexió de terminals a diferents velocitats de transmissió
- Diferents solucions para adaptem a diferents topologies de xarxa (Punt a punt i Punt-multipunt)