Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN WIFI

Realitzem la nostra Xarxa WIFI complexa amb monitoratge d'ample de banda per a zones i/o antenes.

 

WIFI Permet la connexió de dispositius electrònics de forma sense fil mitjançant un punt d'accés connectat a internet. Poden cobrir-se entre 20m i 100m depenent de les barreres arquitectòniques i cobrir-se àrees de gran grandària mitjançant el desplegament de múltiples equips.

AN WIFI

Aquesta tecnologia s'ha fet molt popular durant els últims anys gràcies a la proliferació d'usuaris de telèfons intel·ligents (smartphones) i tablets i ha donat lloc als denominats Hotspot, zones d'alta demanda de tràfic tals com a hotels, biblioteques, espais públics, etc. En tots aquests casos han d'instal·lar-se equips que garanteixin un repartiment equitatiu de l'ample de banda i que es respecti escrupolosament la normativa vigent en matèria de seguretat.

 

Instal·lem les nostres xarxes sense fils d'àrea local WIFI per donar accés a:
- Xarxa interna: Si una empresa vol accedir a la xarxa corporativa mitjançant un accés WIFI o amb un accés cablejat.
- Provisió d'accés: Com a accés a Internet WIFI des d'un lloc públic a través del portàtil o d'un smartphone.
- Xarxa WIFI municipal: Aquestes xarxes impliquen el desplegament d'un elevat nombre de punts d'accés interconnectats entre si (xarxa mallada). Cada vegada són més els ajuntaments que aposten per ANCONNECT per donar aquest servei als seus ciutadans.