Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN VOZ/VOIP

AN VOIP, VOICE CLOUDEn ANCONNECT realitzem instal·lacions de centraletes convencionals i virtuals amb integració a VEU IP.

Les solucions de comunicació de ANCONNECT són totalment modulars i evolutives, la qual cosa els permet adaptar-se contínuament a les seves necessitats.

Centraletes que permeten extensions IP, digitals, analògiques i sense fils, i línies telefòniques RDSI, analògiques, GSM o les noves línies SIP.

Sol·liciti ara la seva oferta sense compromís, i estalviï en les seves comunicacions amb les línies de Veu sobre IP.

Les solucions de comunicació de ANCONNECT ofereixen una arquitectura flexible i escalable, combinant els elements que millor s'adapten a les seves expectatives i pressupost:

- Diversos paquets de Comunicació i opcions de programari de valor afegit

- Una àmplia gamma d'Aplicacions de comunicació

- Una variada gamma d'eficaces plataformes de maquinari

- Una àmplia gamma d'infraestructures de xarxa, amb o sense cable

- Una completa gamma de telèfons, sense fils o amb cable.

Les solucions en telecomunicació de ANCONNECT li proporcionen les funcions de veu avançades que necessita per satisfer les seves necessitats de comunicació quotidianes. Podem adequar-nos a la grandària exacta de l'empresa i oferir la capacitat del sistema concorde a les seves necessitats. Les nostres solucions són adaptables, fàcils d'utilitzar i admeten manteniment remot.