Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN CCTV VIDEOVIGILANCIA

ANCONECT li proporciona Sistemes de càmeres i videograbadors amb accés WEB.

AN Videovigilancia

Gestió de la documentació conforme a la LOPD i LSSI.
Els sistemes de CCTV o video vigilància permet la visualització remota de les càmeres en qualsevol moment.

El circuit pot estar compost, simplement, per una o més càmeres de vigilància connectades a un o més monitors o televisors, que reprodueixen les imatges capturades per les càmeres.

Les càmeres que s'utilitzen poden estar controlades remotament des d'una sala de control, on es pot configurar la seva panoràmica, inclinació i zoom.

Aquests sistemes inclouen visió nocturna, operacions assistides per ordinador i detecció de moviment, que facilita al sistema posar-se en estat d'alerta quan alguna cosa es mou davant de les càmeres.

El sistema pot estar compost, simplement, per una càmera de vigilància connectada a un ordinador, que s'encarrega de generar un senyal d'alarma o posar el sistema en estat d'alerta quan alguna cosa es mou davant de la càmera. A més, amb el detector de moviment es maximitza l'espai d'enregistrament, gravant solament quan es detecta moviment.
Disposem de Solucions Intel·ligents de Gestió i Anàlisi d'Imatges amb programari específic.

Càmeres IP/ANALÒGIQUES
Gravadors
Programari gestió i visualització *CCTV
Lectors de Matrícules
Semàfor Vermell
Gir Indegut
Unitats Mòbils

Posi's en contacte amb els nostres especialistes per a un estudi detalladament.