Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN INGENIERIA DE REDES

A ANCONNECT ens assegurem que les xarxes de telecomunicació de la seva companyia funcionin correctament. Elaborem una estratègia per operar la infraestructura de telecomunicacions de la seva companyia..
AN Ingeniería de RedesEspecialitzats a dissenyar, configurar, implementar i administrar xarxes de comunicació, siguin del tipus LAN (Local Area Network), MAN, WAN, WLAN, PAN (Personal Area Network) o SANT (Storage Area Network). Administrem i configurem sistemes IDS i NIDS per a detecció d'intrusos, monitoregem les xarxes utilitzant protocol SNMP, les escanegem mitjançant un sniffer (Wireshark, tcpdump) per detectar equips i comunicacions. També realitzem administració remota (VNC) i virtualització d'entorns de treball. Administració i configuració de xarxes GSM, TDMA, CDMA, WCDMA, per a sistemes mòbils.

 

Ampliem les nostres funcions relacionades amb la securització de la informació (polítiques de seguretat) i bases de dades, configuració de serveis integrats de Xarxa de comunicacions, administració i manteniment de sistemes computacionals i xarxes (NOC, Network operations center, instal·lació de xarxes de comunicació, control d'accés (Biometria), disseny de xarxes en mitjans de transmissió com Wireless, Coure o Fibra òptica, a més de vetllar per la convergència, flexibilitat i mobilitat de les xarxes de veu, dades i vídeo.