Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN CALL CENTER

ANCONNECT disposa de CALL CENTER per a la correcta captura de dades i assegura a la seva empresa posicionar-se davant dels seus competidors.

AN Call Center

CALL CENTER, instal·lació, programació i manteniment de diverses solucions de Call Center integrades a la pròpia central, instal·lades en CPU propi o en format CLOUD. Funcionalitats d'estadístiques, tarificador i enregistrament de trucades. Oferim diferents solucions depenent de la necessitat del client:

INBOUND

OUTBOUND

TELEMARKETING

E-mail SUPPORT

INTEGRACION DE BASE DE DADES

TRAINING D'AGENTS TELEFÒNICS

Tenim solucions basades en navegador web el que propicia el control i seguiment de tot el tràfic entrant i sortint. En qualsevol moment i des de qualsevol lloc, cobrint així les necessitats d'anàlisis de comunicacions de totes les empreses des de les Pimes fins a grans corporacions i entitats públiques, incloent organitzacions multi-sucursal. Com a novetat, incorpora tant el tràfic des de la nostra telefonia fixa com el tràfic dels mòbils de l'empresa.

Disposem de versions demo per avaluar la simplicitat i eficàcia d'aquest producte.