Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN SECURITY, protecció integral

Històricament, les solucions de seguretat empresarials han estat limitades tecnològicament, excessivament cares o difícils d'implementar i utilitzar. AN Security representa una nova generació de solucions integrals per a la seguretat de la xarxa, correu electrònic, accés remot securitzat i polítiques de gestió. AN Security amplia el compromís de AN Connect de proporcionar solucions d'alta qualitat amb un cost total de propietat significativament baix, mitjançant solucions creades i dissenyades especialment per satisfer les necessitats de cada sector.

 

 

VPN
Virtual Private
Network entre seus

Encara que els avanços tècnics en accés remot, mobilitat i aplicacions en temps real amplien la funcionalitat de la xarxa de les empreses, també l'han fet infinitament més complexa. Les solucions de tallafocs tradicionals no poden mantenir el ritme de les amenaces que en constant evolució afecten a les xarxes empresarials d'alta velocitat en entorns àmpliament distribuïts. AN Security ofereix gestió centralitzada, segmentació de la xarxa, múltiples opcions d'instal·lació i una gran quantitat de funcions de xarxa avançades per a un màxim control i flexibilitat.

 

 

 
VPN
Accés Remot (domicilio desplaçament)

La xarxa LAN corporativa tradicional està evolucionant cap a una xarxa global distribuïda que connecta empleats, socis i clients a través de diversos canals d'Internet, intranet, extranet i VoIP. Els usuaris mòbils actuals exigeixen més que mai solucions per obtenir accés segur a més recursos des de dispositius i plataformes remots. AN Security proporciona solucions ampliables d'accés remot segur que s'ajusten a cada organització: des de petites i mitges empreses a grans corporacions internacionals. Els productes AN Security faciliten solucions flexibles per a un accés remot segur mitjançant dispositius mòbils, xarxes sense fils, control d'accés a xarxes (NAC) i extranets segures.

 

 

 
UTM
Unified Threat
Management

Unified Threat Management O Gestió Unificada d'Amenaces. Es tracta d'o tallafocs de xarxa que treballa a nivell de capa d'aplicació, incloent múltiples funcionalitats que permeten substituir diversos sistemes independents per un solament facilitant la seva gestió en una mateixa màquina. Algunes d'aquestes funcionalitats són:
UDP, VPN, Antispam, Antiphishing, Antispyware, Filtre de continguts, Antivirus, Detecció/Prevenció d'Intrusos (IDS/IPS).

 

 

 
Protecció del correu electrònic

Amb l'augment en la sofisticació i la complexitat de les amenaces al correu entrant i sortint i l'aparició de noves normatives, les organitzacions necessiten una solució potent i integrada, encara que fàcil d'utilitzar, que aporti una solució efectiva a aquests inconvenients. AN Security proporciona una protecció fàcil i potent.

 

 

Protecció contra intrusos Les solucions independents contra amenaces específiques són difícils de gestionar, complicades d'implementar i sovint, no proporcionen una integració efectiva que les detingui en temps real. Actualment, per protegir les xarxes de dades es requereix una gestió unificada contra amenaces com la qual ofereix AN Security mitjançant una gestió unificada d'amenaces específica per a empreses, una defensa proactiva multinivell (que combina la previsió d'intrusions i la detecció), la inspecció basada en el contingut i el control de l'aplicació en tota la gamma de tràfic, independentment del port i del protocol. Aquesta solució utilitza la inspecció exhaustiva de paquets d'alta velocitat i un motor de classificació de tràfic, examinant en temps real aplicacions, arxius i tràfic basat en el contingut, sense provocar un impacte significatiu en el rendiment de la xarxa ni limitar la seva escalabilitat global.

 

Protecció Intranet AN Security ofereix una interfície intuïtiva basada en entorn web que permet als administradors de la xarxa de dades de les empreses controlar milers de dispositius *AN *Security de manera fàcil, alhora que simplifica àmpliament la configuració i la gestió de polítiques.
Les funcions de control en temps real envien alertes tan aviat com el problema es detecta. Els administradors de xarxa i els proveïdors de solucions per a l'empresa tenen el control per a supervisar, configurar i elaborar informes de milers de dispositius AN Security des de la interfície única. Aquests administradors poden veure, agrupar i gestionar fàcilment les polítiques i les configuracions dels dispositius AN Security mitjançant eines que gestionen a gran escala les polítiques de seguretat i els serveis de tots els entorns de proveïdors de servei o d'empreses amb polítiques múltiples. Així mateix, també poden crear fàcilment regles per als dispositius AN Security i decidir si seran