Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN BONOS A TU MANERA

20141117-XTRA-noves tarifes nov14

 

Condicions generals BONS DE VEU: inclouen els minuts indicats en cada bo en trucades a mòbils i fixos nacionals. Superat el límit del bo, estab.de cridada 0,15€ (0,18€ IVA inclòs), cridada nacional 0,12€/min (0,14€ IVA inclòs). SMS nacionals: 0,09€/SMS (0,11€ IVA inclòs). Condicions generals BONS DE DADES: navegació a màx. velocitat, una vegada superats els MB de cada bo, es reduirà la velocitat a 64 Kbps tallant-se el servei de dades en aconseguir 1GB per als bons de 100MB, de 200MB i de 300MB, en aconseguir 2GB per als bons de 500MB i de 1GB, en aconseguir 3GB per al bo de 2GB. Tarifa SENSE SUBVENCIÓ de terminal. Consulti condicions generals amb el seu operador. Els bons de veu o dades no són acumulables entre si. Es pot combinar un bo de veu amb un de dades. O triar només un bo de veu o només un bo de dades.