Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN MOVIL

AN MOVIL

ANMOVIL t'ofereix el telèfon mòbil:

• Conservant el teu nombre mòbil o sol·licitant un de nou.
• Trucades a mòbils de qualsevol operador.
• Un únic operador, una única factura.

 

ANGESTIONES MOVIL

• Analitzi la facturació de la seva empresa. Conegui detalladament tota l'activitat de les seves línies: nombres anomenats, el temps de les trucades, a quines hores, la despesa per trucada, etc. Podrà visualitzar tota aquesta informació.
• Conegui el consum que porten les seves línies