Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN CLOUD, funcionalitats socials

AN Cloud és una plataforma de núvol privat amb una interfície basada en aplicatiu web, denominat comunament “escriptori en el núvol”; aquest interfície únic proporciona un escriptori complet, que permet l'administració d'arxius, eines de gestió d'informació personal, eines col·laboratives i aplicacions de la companyia.

 

Equips i Projectes La plataforma permet la creació d'equips per facilitar l'ús compartit tant d'arxius com d'agendes, així com la comunicació entre usuaris que disposaran d'un mur, un gestor de tasques i un xat compartit.  
Gestor de Tasques Crea projectes i tasques dins d'un equip, assigna i rep responsabilitats, manté el contacte amb els altres usuaris en tot moment i informa de qui fa què dins d'un projecte.  
Ús compartit d'arxius AN Cloud gestiona l'ús compartit d'arxius de dues maneres diferents: afegint arxius a espais compartits amb el nostre equip o creant enllaços que posteriorment s'envien tant a membres interns com a externs.
Xat La funció Xat dinamitza la comunicació en temps real entre els usuaris de AN Cloud; així mateix incorpora la funcionalitat de grup permetent xatejar entre els seus membres. Tot això, independentment de la ubicació física i de l'equip que utilitzin.
Mur AN Cloud incorpora un mur que permet compartir missatges i fitxers amb el grup de treball de forma fàcil i clara. Pot habilitar-se un mur per a cada grup de treball o bé utilitzar el mur específic de cada usuari per contactar amb ell.  
Surveys L'aplicació Surveys incorpora la possibilitat de crear formularis per poder consultar a l'equip de treball sobre un assumpte concret amb la finalitat d'estudiar i compartir els resultats en forma d'estadística.  

 

  AN Cloud incorpora un client de correu multicompte que permet l'accés des del mateix escriptori, adjuntant i descarregant arxius sense deixar rastre en el dispositiu en el qual es treballa, ja que tota l'operativa es desenvolupa a l'entorn de AN Cloud.
  AN Cloud permet tenir disponibles les cites dels diferents calendaris en tots els dispositius, independentment de qual sigui el calendari a usar per defecte. Pot compartir-se a més amb els membres de l'equip al que pertany l'usuari i sincronitzés amb el seu dispositiu mòbil.
Centralitza les cites de les diferents agendes important els contactes i mantenint-los unificats, independentment de l'equip que s'utilitzi per afegir un nou contacte. També permet sincronitzar els contactes emmagatzemats en AN Cloud amb el dispositiu mòbil de l'usuari.
Organitza els arxius supervisant les accions dels usuaris sobre ells (privilegis, drets, etc.); tot això en un entorn de finestres, menús i carpetes amb un entorn similar al de qualsevol sistema operatiu.
  Visualitza fitxers (documents, fulls de càlcul, presentacions, imatges, arxius multimèdia etc.) des de qualsevol dispositiu mitjançant el visor de AN Cloud.
 

Els programes de sempre també en el núvol.
Existeixen aplicacions locals que són imprescindibles. Sense sortir de l'escriptori de AN Cloud, pot treballar-se sobre qualsevol arxiu amb l'aplicació local corresponent. Simplement obrint amb Run, l'aplicació s'executarà automàticament en l'equip de treball i seleccionant Guardar els canvis realitzats s'aplicaran directament en l'arxiu en el núvol. Tot això sense deixar rastre en l'equip local una vegada finalitzada la tasca.

 


Còpies de seguretat treballant sense connexió.
Sincronitza els fitxers de l'usuari amb tots els seus dispositius creant fàcilment còpies de seguretat en el núvol, permetent que les dades es trobin actualitzats i fora de perill. És possible treballar en manera offline i en recuperar la connexió, disposar automàticament de les dades guardades en el núvol.

 

 

La ubicació no és un problema.

 

 

AN Cloud adapta la seva interfície a a l'ordinador de l'usuari, tableta o Smartphone, sincronitzant a més les seves dades en tots ells perquè la informació estigui sempre disponible sense necessitat d'instal·lar cap tipus de programari addicional.