Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN HOSTING

Amb ANHosting proporcionem els serveis necessaris per gestionar els servidors de la seva empresa.

• Lloguer de servidors dedicats
Administració d'aplicacions (Sistema Operatiu, Servidor de web, Correu electrònic, Base de dades, ...)
Còpies de seguretat (diàries, setmanals, ...)
Monitoratge del rendiment dels servidors,
Gestió de l'Antivirus/Spam
Firewall compartit.

El nostre servei de ANHosting disposa tant d'un DATA CENTER amb capacitat industrial com el nostre equip d'experts en administrador de servidors.

AN HOUSING

 Amb el nostre servei ANHousing alberguem els servidors de la seva empresa en nostre DATA CENTER. Els serveis que proporcionem:

• L'energia elèctrica,
• La refrigeració,
• L'espai per disposar el bastidor,
• Els enllaços de comunicació dins del Data Center.

Amb totes les mesures de seguretat perquè les dades de la seva empresa mai corrin perill. Disposem del control d'accés homologat i únicament el personal tècnic autoritzat pot accedir als seus ordinadors.