Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN FILTRO ACCESO WEB

Amb ANFILTROWEB eviti la navegació per pàgines amb continguts potencialment perillosos i no desitjats.

Les empreses necessiten tenir accés a Internet. No obstant això, molts dels continguts de les pàgines web no estan relacionats amb el treball.
Entre el 30 i 40% de l'ús d'Internet té caràcter no laboral.

Les característiques més destacades de ANFILTROWEB són:
- No es necessita instal·lar cap programa en els ordinadors corporatius. Per tant és impossible eludir el filtrat desactivant el corresponent programa.
- Funciona amb independència del navegador web utilitzat, fins i tot si l'usuari instal·la un nou navegador.
- Permet activar/desactivar i configurar el filtre d'una sola vegada en tots els ordinadors de l'empresa.
- El filtre funciona fins i tot si un nou ordinador és connectat a la xarxa.
- La llista de pàgines bloquejades és actualitzada i revisada constantment.