Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN FIBRA ÓPTICA

Amb ANFIBRA li oferim una solució basada en fibra òptica. Mentre que el fil de coure de l'ADSL envia senyals elèctrics, la fibra òptica transmet llum, millorant no només la velocitat, sinó la qualitat de la connexió: un cable de fibra òptica equival a 110 fils de coure. Això garanteix que la velocitat no disminueix segons avança la xarxa, alguna cosa que sí succeeix amb el fil de coure.
A més, al no veure's afectada per interferències elèctriques o electromagnètiques, ni per canvis bruscs en la temperatura, la fibra òptica és menys propensa a caigudes en la connexió o baixades en la velocitat.

Actualment la fibra òptica és l'única tecnologia que pot garantir les velocitats i capacitats que ens esperen en el futur. Encara que avui dia la màxima velocitat que s'ofereix a Espanya és de 100Mb, en alguns països d'Europa s'han arribat a oferir fins a 1000Mb.

ANCONNECT, empresa de telecomunicacions, s'instal·la a Barcelona i trenca amb el monopoli de la fibra òptica fins a la llar a 100Mb convertint-se en l'únic operador que ofereix 100Mb reals i simètrics (tant de baixada com de pujada.

L'empresa ANCONNECT de telecomunicacions, que compta amb la seu central a Barcelona, disposa d'accessos instal·lats amb fibra òptica en tot el territori.