Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

AN ADSL SDSL ADSL SATÉLITE

ADSL

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line o Línia d'Abonat Digital Asimètrica) és una tecnologia que permet ampliar la capacitat de les tradicionals línies de telèfon de coure amb velocitats de fins a 20Mbps.

La tecnologia ADSL permet separar veu i dades, de manera que es pot parlar per telèfon i estar connectat a Internet de manera simultània.

Aconseguirà que el seu telèfon no comuniqui mentre un altre membre de la família usa la Xarxa.

La tecnologia ADSL és asimètrica, és a dir, la velocitat en sentit Xarxa-client (baixada) és diferent a la de client-Xarxa (pujada) atès que normalment el client es descarrega més informació de la xarxa (baixada) de la qual puja (pujada).

SDSL

La tecnologia SDSL és una variant de la DSL i es tracta d'una línia simètrica permanent.
SDSL és una forma de servei de la línia del subscriptor Digital (DSL) que proporciona igual ample de banda per a pujada i baixada de dades i transferències directes. SDSL és una de les formes més primerenques de DSL per no requerir línies telefòniques múltiples.

ADSL SATELITE

A diferència del mètode de comunicació terrestre, el sistema de tecnologia satèl·lit té el gran avantatge de poder cobrir tot un continent.

Amb ADSL via Satèl·lit s'ha desenvolupat un sistema alternatiu d'accés a Internet de banda ampla a través dels satèl·lits, actualment disponible en tota Europa.

L'objectiu principal és poder oferir el servei de banda ample en àrees, on l'accés de banda ampla convencional, no és possible.

Es contribueix així activament en el subministrament de servei de banda ampla, especialment en àrees que no disposen d'aquesta infraestructura, la qual requereix d'unes fortes inversions. D'aquesta manera, aquestes àrees es beneficien, amb la possibilitat de connexió a internet d'alta velocitat.