Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Qui som

 

Equipo de trabajo eficiente

AN Connect es consolida com a projecte en 2005, participada per dues empreses tècniques amb una llarga trajectòria en la integració d'equips de telefonia i informàtica i el propòsit de prestar serveis d'operador a l'emergent mercat de les comunicacions IP.

 

La diversitat de serveis i solucions que AN Connect ofereix, suposen una important contribució a l'expansió de les àrees de negoci dels nostres clients, mitjançant l'accés a les tecnologies més capdavanteres. La nostra vocació d'innovar i l'experiència adquirida ens permeten disposar d'una àmplia visió del mercat, podent desenvolupar projectes a mesura de cadascuna de les necessitats que se'ns presenten.

 

empresa02Heretant la filosofia de les empreses fundadores, AN Connect s'ha diferenciat com a operador al llarg d'aquests anys per oferir als seus clients la integració de les solucions més avançades, agilitant els seus processos productius i redundant en un benefici econòmic immediat..

 

Oferim les Millors Solucions Globals Assessorament.

Oferim les Millors Solucions Globals Assessorament.
  • Enginyeria i projectes a mesura.
  • Veu (inclosa telefonia fixa)
  • Dades.
  • Integració
  • Polítiques de seguretat
  • CCTV
  • Internet
  • Telefonia Mòbil