Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Proveïdors

Alcatel-LucentAlcatel-Lucent és la referència clau en el sector de les telecomunicacions a Espanya. Els seus últims èxits estratègics abasten projectes de transformació de xarxa, convergència, IMS, triple play, IPTV, aplicacions multimèdia fixes i mòbils o comunicacions corporatives.


AastraAastra dedica íntegrament els seus esforços a les comunicacions empresarials i disposa d'una de les carteres més completes de solucions de comunicacions unificades fetes a mesura per satisfer les necessitats dels seus clients. 
IbercomIbercom és un proveïdor nacional de serveis d'allotjament web, banda ampla i servidors virtuals, així com serveis de telefonia i veu sobre IP.


coltCOLT és l'únic proveïdor de comunicacions per a empreses capaç d'oferir serveis d'extrem a extrem en tota Europa. A més, disposa de la gamma de solucions d'Internet i e-business més àmplia del mercat. Aquesta, s'ofereix a través dels 11 Centres de Solucions Internet dels quals la companyia disposa repartits per tota Europa. Superem amb avantatge als nostres competidors quant a innovació, compromís amb el client, fiabilitat principis.


PlantronicsPlantronics és la companyia capdavantera mundial en la fabricació i distribució d'auriculars professionals, amb oficines en més de 20 països.

 

 
PolycomPolycom és el referent mundial en productes d'àudio i vídeo conferencia. Polycom desenvolupa, produeix i comercialitza una àmplia gamma (fàcil d'usar ) de sistemes de vídeo, àudio conferencia, video management software, etc.

 
ZyxelProveïdor de dispositius d'Internet de banda ampla d'accés, routers, adaptadors de terminal RDSI i els mòdems d'alt rendiment.