Comunicacions SIP.

Gràcies a la tecnologia IP aplicada a la veu, AN Connect proporciona una reducció substancial dels costos telefònics, tant en quotes de línia com en tràfic de trucades, juntament amb una capacitat d'escalabilitat il·limitada; possibilita la interconnexió de seus i usuaris remots des de qualsevol part del món, constituint-se com a extensions d'una mateixa companyia, amb les trucades internes sense càrrec; d'altra banda ens permet que aquestes noves tecnologies convisquin amb els sistemes de telefonia tradicional, integrant-se de forma natural amb les amb les estructures de dades.

Convergència IP.

La convergència entre la veu i les dades mitjançant tecnologia IP permet la implementació d'aplicacions de gran valor afegit per a l'empresa que multipliquen els usos i prestacions que fins ara oferia la xarxa de telefonia convencional. Sota una única xarxa de cablejat aconseguim que concorrin, mitjançant protocols IP, diferents sistemes que amb anterioritat funcionaven sobre xarxes propietàries com la telefonia, les dades, mobilitat, videoconferència, control d'accessos, control de presència, etc.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

Per qué AN Connect?

La base de la relació amb els nostres clients es focalitza en 3 aspectes:

 

¿Por qué AN Connect? TecnologíaCapacitat Tècnica

AN és un Operador fundat, dirigit i compost per tècnics, la qual cosa li confereix un caràcter únic. Això es reflecteix en la qualitat de les seves instal·lacions i projectes, en l'orientació a obtenir un ràtio de “0" incidències i en els seus temps de resposta.

 

 

¿Por qué AN Connect? EstablidadEstabilitat

El nostre fet diferencial ho constitueix l'estreta col·laboració amb els nostres clients mitjançant uns interlocutors estables tant comercials com a tècnics, uns preus molt competitius i un robust postvenda.

 

¿Por qué AN Connect? GlobalidadGlobalitat

Estem especialitzats en la implantació dels més avançats sistemes de comunicació, integrant en una mateixa companyia i les seves diferents seus, la telefonia tradicional juntament amb les més modernes tecnologies i aplicatius, basats en xarxes IP, WI-FI, WIMAX i GSM, que juntament amb els sistemes d'àudio i videoconferència o CCTV, cobreixen qualsevol tipus de necessitat que els nostres clients puguin plantejar-se.